Vesti

Pridruži se kreativnom timu Kultur Panela!

Kultur Panel osnivaju mladi autori čija je oblast interesovanja kultura. U novinarstvu, uvek je važno ispratiti najaktuelnije događaje, ali poseban akcenat ovog medija je na kreativnom stvaralaštvu autora, na njihovim originalnim tekstovima, pričama, emisijama, dokumentarnim formama…

Kultur Panel je medij koja će vam omogućiti da stvarate i objavljujete sadržaj po vašoj meri.

Foto: Pixabay

Ako volite da pišete, naš sajt može biti prazno platno za vaše tekstove najrazličitijih formi – kratke priče, crtice, reportaže, članke, kolumne…

Kontaktirajte nas ako u svojim skrivenim folderima već imate pregršt neobjavljenih tekstova, ili ako želite da započnete avanturu pisanja.

Ukoliko imate ideju za autorsku emisiju iz oblasti kulture, pošaljite nam njen kratak sinopsis uz nekoliko najznačajnijih podataka iz vaše biografije na mejl kulturpanel@gmail.com . Dovoljno je da budete originalni i maštoviti, mi ćemo se potruditi da obezbedimo sve što je potrebno, od snimanja do editovanja, kako bismo emisiju sproveli u delo.

Kad smo kod editovanja, pozivamo sve koji se u njemu dobro snalaze da nam se pridruže. Video montaža, montaža zvuka, snimanje, fotografisanje, fotošop, dizajniranje, sve ove veštine su nam neophodne kako bismo naš plan sproveli u delo na najbolji način. Ako vam treba iskustvo više, javite se, biće nam zadovoljstvo da sarađujemo i učimo zajedno.

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in:Vesti